Veiledning

 

En behandling blir aldri optimal hvis ikke kroppen ellers tilføres den mat og de stoffer den trenger. Mat som medisin er et godt og gammelt utsagn, selve grunnregelen for vår tilstedeværelse. Dessverre er det mange som har mangelfull kunnskap eller slurver med kostholdet .  I tillegg kan faktorer som sykdom, medisinering, stress etc, være viktige faktorer til at vi faktisk ikke tar opp den næringen vi trenger.  Samtidig så er det mange holdepunkter for å påstå at ikke all mat som finnes på markedet i dag er næringsrik nok.

I et behandlingsopplegg prøver jeg å få et overblikk over kosthold, ernæring og tilskudd som trenger å kuttes ut eller å suppleres.  Urter, kosttilskudd kan være verdifulle innspill på veien til optimal helse men da er det viktig at det er balanse i inntaket og at man følger opp rådene. Mange urter kan også være uheldig å tas sammen med visse legemidler og derfor er det viktig med god kunnskap om det man inntar. Jeg vil presisere at du ALDRI må kutte ut medisiner som er ordinert av lege!!!

Øvelser og egentrening er også en viktig del av ditt friskvernsprosjekt.

Sammen så håper jeg vi kan komme frem til et opplegg som passer akkurat deg på veien til en mer balansert hverdag. Lykke til!

 

 

Ingunn E. Melbye 40228621/ iemelbye@gmail.com

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...

 

Helhets og Soneterapi